Nieuwsbegrip Thuis

Nieuwsbegrip Thuis: dat is maandelijks een leuke placemat met weetjes, doe-opdrachten en spelletjes die leerlingen met hun ouders thuis kunnen doen.

Nieuwsbegrip Thuis biedt maandelijks een pdf van een placemat die je onder ouders kunt verspreiden. De placemat is een concreet hulpmiddel om thuis op een zinvolle manier bezig te zijn met herhaling en uitbreiding van de woordenschat, het vergroten van de kennis van de wereld en het stimuleren van begrijpend lezen buiten de school.

Spelletjes, weetjes en doe-opdrachten

De placemat is te downloaden in pdf-formaat en bestaat uit twee A4-tjes, die samen een placemat op A3-formaat vormen. Hij verschijnt iedere maand en sluit aan bij het Nieuwsbegriponderwerp van die week. Op de placemat staan onder andere spelletjes, weetjes en doe-opdrachten rondom het onderwerp en de aangeboden woorden. De placemat is vooral geschikt voor kinderen in groep 5 tot en met 8, die met niveau A of B werken. Bij Nieuwsbegrip Thuis hoort een handleiding met tips voor het gebruik. De placemats verschijnen één keer in de vier weken, en zijn beschikbaar in alle pakketten.

Voorbeeldmateriaal Nieuwsbegrip thuis

Placemat 'Staatsbezoek Australië en Nieuw-Zeeland'
Placemat 'Kinderboekenweek'
Placemat 'Paralympische spelen'
probeer nu:
2 maanden gratis!
Probeer 2 maanden gratis