Contact & service

Heb je een vraag of opmerking?

Wellicht kun je dan snel verder via de volgende links:

Niet gevonden wat je zocht? Vul dan onderstaand vragenformulier in. Normaal gesproken reageren we snel op berichten, maar je ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Liever telefonisch contact? De helpdesk is doorgaans telefonisch bereikbaar op 010 - 4071 402: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. En op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur. 

Heb je een dringende vraag en we zijn telefonisch niet bereikbaar? Stel dan je vraag via onderstaand contactformulier of geef aan dat je teruggebeld wilt worden. We pakken het dan zo spoedig mogelijk op. Neem ook eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Op de volgende feestdagen in 2024 is de helpdesk telefonisch niet bereikbaar:
Nieuwjaarsdag: 1 januari
2e paasdag: 1 april
Hemelvaartsdag: 9 mei
2e pinksterdag: 20 mei
1e kerstdag: 25 december
2e kerstdag: 26 december

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Nieuwsbegrip. We lezen elk bericht met interesse. Sommige e-mails leiden meteen tot actie, bijvoorbeeld berichten over taalfouten, maar we beantwoorden ze daarna niet meer persoonlijk. Dit heeft te maken met de beperkte capaciteit op de redactie. We doen ons best e-mails met inhoudelijke vragen zoveel mogelijk te beantwoorden. E-mails met uitingen van geweld, discriminatie of haat krijgen geen reactie.

Vragenformulier

* = verplicht
probeer nu:
2 maanden gratis!
Probeer 2 maanden gratis