Contact & service

Heeft u een vraag of opmerking?

Doorzoek de hulpsectie, vul onderstaand vragenformulier in, of bel onze helpdesk: 010-4071 402 (werkdagen van 9.00-16.00 uur). U krijgt dan een medewerker van de licentie-afdeling aan de lijn. Heeft u een inhoudelijke of technische vraag? Dan wordt u zo mogelijk doorverbonden met een van onze adviseurs. 

Let op: vanwege de start van het nieuwe schooljaar is het op dit moment erg druk. Het kan zijn dat u niet direct iemand aan de telefoon krijgt en dat u niet op dezelfde dag wordt teruggebeld.

Heeft u een vraag over de koppeling met Basispoort? Kijk dan graag eerst op deze pagina, alvorens u contact met ons opneemt.  

 

Neem bij voorkeur contact op via onderstaand contactformulier. Zo kunnen we u en andere klanten uiteindelijk sneller helpen (het terugbellen van klanten kost ons namelijk erg veel tijd).

 

 Onze adviseurs

Bereikbaarheid

De helpdesk is doorgaans bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.
Onze adviseurs zijn vaak op pad. Als u een inhoudelijke of technische vraag heeft, kan het zijn dat u op een later moment wordt teruggebeld of gemaild. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op berichten die via het vragenformulier zijn verstuurd.

 

Vragenformulier

* = verplicht
probeer nu:
2 maanden gratis!
Probeer 2 maanden gratis