Contact & service

Heeft u een vraag of opmerking?

Wellicht kunt u dan snel verder via de volgende links:

Niet gevonden wat u zocht? Vul dan onderstaand vragenformulier in. We streven ernaar om binnen drie werkdagen te reageren op berichten die via het vragenformulier zijn verstuurd.

De helpdesk is doorgaans telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur: 010 - 4071 402. U krijgt dan een medewerker van de licentie-afdeling aan de lijn. Let op: wijzigingen in de licentie moeten schriftelijk worden doorgegeven. Dat kan via onderstaand formulier. Indien u een technische of inhoudelijke vraag heeft, dan wordt u doorverbonden met een van onze adviseurs. Het kan zijn dat we in overleg zitten of een afspraak buiten de deur hebben. In dat geval wordt u later teruggebeld of gemaild.

Let op: in verband met de overstap op een andere telefoonsysteem zijn we tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. Maak gebruik van het contactformulier hieronder. Liever telefonisch contact? Geef dit dan in het contactformulier aan, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug. Onze excuses voor het ongemak!

 

Vragenformulier

* = verplicht
probeer nu:
2 maanden gratis!
Probeer 2 maanden gratis