Materialen voor in de klas

Nieuwsbegrip is een volledig digitaal uitgegeven methode. Echter, een hulpmiddel op papier is nooit weg!

Woordenboekschrift

In het Woordenboekschrift van Nieuwsbegrip kunnen kinderen de betekenis van 3500 woorden opzoeken. Bij elk woord vinden zij de betekenis en een zin waarin het woord gebruikt is. Daarnaast kunnen ze ook zelf woorden toevoegen. Als extra zijn er leuke woordspelletjes toegevoegd die ze alleen of samen met andere kinderen kunnen spelen.

Kinderen kunnen hun Woordenboekschrift gebruiken van groep 5 tot en met groep 8. Zo merken ze ook dat in de loop van de jaren hun woordenschat 'groeit' en dat ze steeds meer woorden uit het Woordenboekschrift kennen.
Naar webwinkel

Stappenplan lezen en woordhulp-poster

De stappenplan en woordhulp-posters zijn er in drie varianten: niveau AA/A, A/B/C en C/D. U ontvangt een set van twee posters op A1 formaat met het stappenplan lezen en de woordhulp om op te hangen in de klas als geheugensteuntje.
Naar webwinkel

Nieuwsbegrip leerlingmappen

Een aantrekkelijke map waarin de leerling zijn werk bewaart. In de omslag staat het stappenplan lezen en de woordhulp. Bovendien kan de leerling iedere week het onderwerp van de les invullen, zo ontstaat er een jaaroverzicht van Nieuwsbegrip. Leuk om thuis te laten zien!
Naar webwinkel

Nieuwsbegrip lerarenmap

Een ringband waarin u uw eigen materialen overzichtelijk opbergt.
Naar webwinkel

probeer nu:
2 maanden gratis!
Probeer 2 maanden gratis