Online kennismaken met Nieuwsbegrip?

Schrijf je in voor één van onze webinars!
Wij laten je graag vanuit je luie stoel kennis maken met onze verschillende pakketten: Nieuwsbegrip Brons, Zilver en Goud. Via het webinar maken we je in vogelvlucht wegwijs op de site en leer je de mogelijkheden van de verschillende pakketten kennen. Zien we je online?

Webinar Brons/Zilver
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Nieuwsbegrip Brons en Zilver? In dit korte webinar geven we een beeld van wat Nieuwsbegrip Brons en Zilver te bieden hebben. We schetsen de didactische uitgangspunten en laten zien uit welke onderdelen Nieuwsbegrip bestaat. Hoe deel je je leerlingen op de juiste niveaus in en welke toetsen zijn er? Na dit webinar heb je een goed beeld van de mogelijkheden.

Webinar Goud
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Nieuwsbegrip Goud? Schrijf je dan in voor dit webinar. Het betreft een korte introductie waarin we belangrijkste aspecten van het werken met Nieuwsbegrip Goud aan de orde laten komen. Hoe deel je de leerlingen in op het juiste niveau, hoe ziet de weekplanning eruit en op welke manieren kun je differentiëren? Ook komen de toetsen aan bod. Na dit webinar heb je een goed beeld van de mogelijkheden van Nieuwsbegrip Goud.

Inschrijven
Schrijf je in via het aanmeldformulier:
Webinars Nieuwsbegrip Brons/Zilver
Webinars Nieuwsbegrip Goud

probeer nu:
2 maanden gratis!
Probeer 2 maanden gratis